Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (3) [1] 2 3 ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| Се'Недра |
|
![]() NothinG ElsE MatterS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounior Moderator Posts: 1834 Member No.: 25 Joined: March 13, 2007 |
Преди малко си спомних за една игра който съм си я мислила наум като малка и съм си я играела сама
Значи някой казава двама изпълнители,който той иска да направят дует и след това казва песента, която иска да изпълняват и следващия оценява от 1 до 10 тази песен ако му харесват разбира се изпълнителите и името на песента Камелия и Емилия - Един до друг Е това е Вие сте -------------------- Нищо Друго Няма Значение Никога не ме е интересувало това което казват Никога не ме е интересувало игрите който играят ![]() Никога не ме е интересувало това което правят Никока не ме е интересувало това което знаят Но АЗ знам,че Нищо Друго Няма Значение ![]() |
| Geri_Fenka_Forever |
|
![]() Геринка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounior Moderator Posts: 1782 Member No.: 8 Joined: March 02, 2007 |
Не ми се връзва заглавието на песента давам 5.50
Преслава и Ивана.Една срещу друга? |
| desinka_ |
Posted: April 16, 2007 05:57 am
|
![]() Avril is the best! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Приятелчета Posts: 299 Member No.: 23 Joined: March 10, 2007 |
Мисля че са приятелки и Ивана каза че мн уважава Преслава, но иначе 6
Анелия и Гергана- Всичко за любовта -------------------- ![]() |
| Geri_Fenka_Forever |
|
![]() Геринка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounior Moderator Posts: 1782 Member No.: 8 Joined: March 02, 2007 |
6+
Азис и Камелия-Приятелка добра |
| Се'Недра |
Posted: April 16, 2007 07:42 am
|
![]() NothinG ElsE MatterS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounior Moderator Posts: 1834 Member No.: 25 Joined: March 13, 2007 |
еми не знам Азис и Камелия ..... не ми се връзват много Ивана и Гергана - Дива -------------------- Нищо Друго Няма Значение Никога не ме е интересувало това което казват Никога не ме е интересувало игрите който играят ![]() Никога не ме е интересувало това което правят Никока не ме е интересувало това което знаят Но АЗ знам,че Нищо Друго Няма Значение ![]() |
| Geri_Fenka_Forever |
|
Не си предстажям дует мейду Гери и Ив но дажм 6
Малина и Глория-Боли |
| Се'Недра |
Posted: April 16, 2007 08:24 am
|
хах еми Гергана и Райна - Пролетен Дъжд -------------------- Нищо Друго Няма Значение Никога не ме е интересувало това което казват Никога не ме е интересувало игрите който играят ![]() Никога не ме е интересувало това което правят Никока не ме е интересувало това което знаят Но АЗ знам,че Нищо Друго Няма Значение ![]() |
| Geri_Fenka_Forever |
|
Еха...6
Деси Слава и Гергана-Мечтано лято |
| УнИкаЛнЪ*ЛиГлиЧКъ |
Posted: April 16, 2007 09:47 am
|
![]() ГуРеЩъ сЪм?-щЕ сЕ уПаРиШ..! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Приятелчета Posts: 732 Member No.: 37 Joined: April 04, 2007 |
5 не ми допада комбинацията..все пак за гери всички смятат че е клнинг на десислава... Андреа и емилия- луди устни... -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Geri_Fenka_Forever |
|
ами 5.50
Азис и Глория-Съдба Нашата съдба отредила е така.... да сме хора на света |
Pages: (3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |