Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (2) 1 [2] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| Се'Недра |
Posted: March 21, 2007 11:29 am
|
![]() NothinG ElsE MatterS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounior Moderator Posts: 1834 Member No.: 25 Joined: March 13, 2007 |
хах Детелини е много яка песничка :D страхотна е :)
-------------------- Нищо Друго Няма Значение Никога не ме е интересувало това което казват Никога не ме е интересувало игрите който играят ![]() Никога не ме е интересувало това което правят Никока не ме е интересувало това което знаят Но АЗ знам,че Нищо Друго Няма Значение ![]() |
| fullenergy |
Posted: April 02, 2007 02:40 am
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Шефките! Posts: 921 Member No.: 1 Joined: March 02, 2007 |
Бе Лили Иванова....бе малеее :D:D
-------------------- ![]() |
| teddy_bear |
|
![]() SeXuAl FrEaK... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Приятелчета Posts: 115 Member No.: 24 Joined: March 11, 2007 |
Мноооооо ме дразни тая женица...самото й гласче като го чуя и направо ми бъркаааа...не знам къде... -------------------- ![]() |
| Geri_Fenka_Forever |
|
![]() Геринка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounior Moderator Posts: 1782 Member No.: 8 Joined: March 02, 2007 |
Не я слушам Лили Иванова..но има песни които ще се помнят много дълго време...и ветловеееее ме кефи...даже оня ден момичетата се базикахме и се я пяхме!
|
| [Tornado``] |
Posted: August 12, 2007 06:08 pm
|
|
Готин ноо ясно ! :p ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounior Moderator Posts: 197 Member No.: 55 Joined: April 19, 2007 |
Така... изтрих си повърхностния пост и смятам да напиша нов.
---- Лили Иванова е най - добрата певица в България! Няма по - добра от нея. Ако някой не е съгласен, няма нищо против да поспорим, коя според него е по - добра. Това е певица с ОГРОМЕН глас! Ето и че на нейните години (които не са никак малко всъщност А друг е въпроса, че повечето хора не могат да осъзнаят, че по - добра певица от нея, България, може би, повече няма да има. По - точно лапетата на 11-13 години не го осъзнават. Ем тяхен си проблем, нека си мислят че Гергана, Ивана или която и да е било друга чалгарка са по - добри от нея... Проблема си е техен. :) -------------------- _HaKa3aH_ New best mod :))) (( by -TH9- )) |
Pages: (2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |